söndag 9 november 2008

I Göteborg

Ok, eftersom Ida ligger och sover (!) och Adele är ute med sin mormor och Lotus, så kan jag ju uppdatera bloggen lite!
Igår var vi enligt tradition på köttbullecafén i Gbg och åt frukost. Mums! Adele tryckte i sig två stora köttbullar och till och med Ida fick smaka små, små bitar. Efter detta var det meningen att vi skulle åka till Lerums vattenpalats tillsammans med Ella, Linda och Daniel, men typiskt nog hade Ella fått feber under natten = (. Adele vägrade dock, såklart, att stanna hemma, så vi åkte ändå. Och oj oj oj vad roligt vi hade! Trodde inte att Ida skulle uppskatta simturerna, men hon var tokig i vattnet- precis som sin storasyster. På BVC sa som att vi kunde bada med Ida till hon själv sa ifrån- "det gör bäbisar i den åldern". Aha... men Ida ville aldrig gå upp, så vi fick använda vårt omdöme och ta upp henne med jämna mellanrum för lite värme i handduk och amning. Adele var ännu mer galen och hoppade med sina armringar från de där "klara-färdiga-dyk" startpallarna på bassängkanten. Hon simmade och dök och man kunde tro att våra barn är födda i vattnet alltså...!
Idag är det farsdag och om inte pappa och Håvard hade smitit iväg klockan 6.30 till pappas jobb, så hade de fått sina presenter och lite god frukost. Nu får vi ta det när de kommer hem istället. Senare är det också födelsedagskalas för pappa som fyller år senare i veckan!
Det är allt väldigt skönt att ha föräldrar som fortfarande bor i stan och som man kan åka och hälsa på och göra roliga saker hos ibland ; )

2 kommentarer:

Anna Johansson sa...

Ah, Lerum är sååå roligt ju :-)

Sandra sa...

Ja, Lerum är kul, men kommer kanske ändå efter New York i "rolighetsfaktor" ; )