fredag 28 maj 2010

Selmas framsteg

Ja, nu har min lilla bäbis snart passerat bäbisstadiet. Hon är ju inte längre en pyttis som bara ligger och sover. Just nu känns det faktiskt som om hon inte sover alls längre förresten : / Tiden då jag hade flera timmar på mig, de dagar de stora var på dagis och Selma sov middag, är ett minne blott. Egentid är ett utrotningshotat ord här hemma.

Selma är nu 6,5 månad och hon kan krypa sedan cirka en månad tillbaka och förra veckan drog hon sig för första gången upp till stående- vid TV:n såklart! Hon använder pallen som gåvagn och är extremt nyfiken på allt. För ett par dagar sedan upptäckte vi också att hon kan sitta, vilket underlättar när vi är ute i trädgården och gungar och hoppar med storasystrarna.
Hon äter gröt till frukost och kvällsmat och lite lagad mat till lunch och middag. En och annan frukt och smörgåsrån slinker också ner förstås! Men flaskan förstår hon sig inte på än... tutte är såklart bäst fortfarande!!



Detta hände i morse. Håvards öl var väldigt intressanta, men såklart kommer besserwisser Ida rusande i full fart och mejar ner lilla Selma. -Nej Selma, det är öl, säger hon förmanande. Tur vi har Ida som håller lite ordning på grejerna i den här familjen ; )

Inga kommentarer: