söndag 16 maj 2010

Ida, firad i dagarna tre!

Här kommer lite bilder från Idas släktkalas i fredags. Så himla söt är hon min goa Ida : )



Ida blev så himla glad för alla rosa, fina presenter- men det som slog allt var verkligen en rosa Hello Kitty vattenflaska som hon fick av Bård och Linn-Beathe! Det var det första hon frågade efter, dagen efter kalaset när hon slog upp ögonen : )




Självklart blev det bland annat glasstårta på Idas kalas, glass är ju det bästa Ida vet!


Snygg i sin nya outfit! Klänning från Villervalla, Hello Kitty ryggsäck och farmors stövlar : )


När man har fyllt två år är man stor tjej och kan lyfta sin egen lillasyster (till mammas skräck) Här poserar de i alla fall fint tillsammans- ingen som biter den andra och så nära golvet som det bara är möjligt...


Annars har det generellt varit en fantastiskt Kristi Himmelfärdshelg. Torsdagen spenderade vi i Finserud tillsammans med mina föräldrar, farmor, faster och hennes gubbe, kusin plus familj och åt en suverän trerättersmiddag och senare på kvällen även lite tårta i Idas tecken.
Fredagen gick åt till kalas för Ida enligt ovan, och på kvällen tog vi en promenad till mina föräldrar igen och åt lite korv med bröd till kvällsmat.
Igår var vi också i Finserud nästan hela dagen, och den största anledningen till att vi varit så mycket i Finserud den här helgen är ju att Tobias och Jennie är här! Känns fantastiskt och lite underligt på samma gång att Adele är så stor nu att hon springer ute på kvällarna och leker med kompisar, att hon knappt har tid att leka för att hon måste ut till Tobias och Jennie ; )
Idag har vi röjt både ute och inne, så hela helgen har inte bara varit till nöjen!
Imorgon är det 17 maj och firing hela dagen : )







2 kommentarer:

Caroline sa...

vilka härliga bilder på Ida =) gillar den översta där det ser ut som hon skriker av lycka =)
Maj e en månad full av firande för er del ju! Kram på er allihopa!

Sandra sa...

Ja, från 2 maj till 1 juni är det ju tre av fem som fyller år i vår familj. Och så har vi Ella som fyller mitt i allt också, så det är en hektisk månad! Stackars Selma, hon är den enda som kommer få vänta och vänta på sin födelsedag, när alla andra fyller år på våren och sommaren ; )
Ja, på det översta kortet på Ida får hon ett paraply som tydligen var en helt övernaturlig händelse i hennes liv ; )