onsdag 19 maj 2010

17 mai

I måndags var det ju Norges allra heligaste dag, 17 mai. Och självklart skulle dagisbarnen Adele och Ida gå i 17-mai-tåget. Förra året gick Håvard själv med barnen och stod brevid och ropade det obligatoriska HURRA och fotade febrilt. Men i år är vi trebarnsföräldrar och allt blir plötsligt lite svårare att göra själv, så i år, för första gången, gick svensken Sandra med i det norskaste av det norska ; )


Barnen skötte sig utmärkt (bara Ida som hellre ville gå än att åka i vagnen, och Håvard som glömde ta med Selmas napp, så det blev lite bråk när hon var tvungen att låna Idas, men det är liksom vardagsmat i vår familj)


Efter tåget i Aremark åkte vi en sväng till Grethes Café Mitt på Lee och tog en glass och myste.




På eftermiddagen och hela kvällen var vi hemma hos Linda, Thomas och barnen och grillade och barnen lekte helt jätte bra!

17 maj var också dagen då min lilla tjej blev ett helt halvår gammalt. Tiden går alldeles för fort. Nu kryper hon fortare och fortare för varje dag som går, hon äter riktig mat och är ofta mer intresserad av sina syskon än av mamma och pappa. Roligt och lite vemodigt på samma gång ; )


Till sist vill jag även här passa på att gratulera Linda och Thomas som blivit trebarnsföräldrar och Emma och Oliver som blivit stolta storasyskon till en vacker liten Lilly Oliva : ) Vi glädjer oss till att lära känna henne!

På återseende : )

1 kommentar:

Anna Johansson sa...

Vilka fina tjejer :-)