måndag 29 december 2008

Utomhus

Nu när det varit så många klämdagar och alla har varit lediga från sina jobb har vi faktiskt lyckats med en hel del utomhusaktiviteter. På Annandagen var hela familjen med Håvards föräldrar och syster och mina föräldrar på tur till Bretjärn. Vi hade med massor med mat att grilla, kaffe att koka över elden och varm choklad och kex (att muta med?) och det var jätte mysigt trots att det var halvdåligt väder och blåste en del.





Och tidigt i går morse var Håvard ute på isen på Nössjö, precis nedanför vårt hus, och högg hål i isen. Till hans stora lycka (och min irritation) var isen tillräckligt tjock (nån decimeter) för att hålla för lek och bus. Så det var bara att ta tjuren vid hornen och möta sin skräck; plocka ner extra raggsockor, fårskinn och skridskor och gå ner till sjön. Adele tyckte det var SÅ roligt att glida omkring på isen, så jag får väl bara ta och skärpa till mig och inse att det inte är farligt att gå på is.

Det där med skridsko-åkningen var ingen höjdare för en 3,5-åring, men hon åkte på sina skor och åkte rally med pappa och Onkel Bård i pulkan.





Inga kommentarer: