måndag 4 augusti 2008

...och förtvivlan!

Ja, nu vet nog det allra flesta vad som hände min älskade Adele för en vecka sedan. När vi skulle gå ner till sjön hos oss och bada, lyckades hon snubbla och ramlade rakt på en huggorm. Hon reagerade väldigt kraftigt på betten och vi har varit på Fredrikstad sjukhus i en vecka. Nu mår hon bättre och idag blev vi utskrivna. Här är några bilder på hur min ögonsten ser/såg ut!

I bilen på väg till sjukhuset. Här är bettet bara några minuter gammalt. Inte så farligt än...

Precis inskrivna på barnavdelningen i Fredrikstad. Hon börjar bli mer svullen och även lite grann blå på handen.




Usch. Världens hemskaste bild. Här var det nog som värst- för både henne och mig och Håvard. Usch vad ont hon hade min älskling... = (






Det var tur att Ida också var kvar på sjukhuset, för det var bara när Adele fick vara i närheten av Ida som man såg lite grann glädje i hennes ögon...







Men så vände det och en morgon var hon helt enkelt pigg igen. Aldrig har väl önskan om film (Shrek) och glass gjort mamma och pappa så glada!







Första permissionen utanför sjukhuset. Adele kunde inte gå på benen och fick åka rullstol. Det tyckte hon i och för sig var väldigt roligt ; )







Fredag, lördag och söndag hade vi så kallad dagpermission, vilket betydde att vi fick göra vad vi ville på dagen och sova på sjukhuset så Adele fick dropp och mediciner under natten. Mycket glass blev det dom här dagarna!




Adele visar upp sina krigsskador för lillasyster, som verkar mycket imponerad





Snart dags för utskrivning och Adele tittar en sista gång på Shrek i väntan på de sista provsvaren. Gud, vad glad hon var när vi sa att vi skulle få åka hem!!






3 kommentarer:

Louisejansson sa...

Hoppas adelie blir bättre snart Kramar Louise

ULLE sa...

Stackars lilla hjärtat... Det ser verkligen helt hemskt ut. Halva Adele är ju blågrön. Vad skönt att hon e bättre nu.. Puss och Kram. Hälsa familjen

Nettan sa...

Krama om tjejen från oss alla. //Kramar Nettan